Poster Promosi Eksa

 Popular

Poster Promosi Eksa. Menyelaras dan memastikan setiap warga kerja diberi peluang untuk menghadiri Latihan secukupnya. Merekabentuk dan menyediakan contoh bahan/tagging untuk diikuti bagi keseragaman semua zon EKSA.

Poster Promosi FB Page Dan Web EKSA (Edna Peterson)

EKSA serta amalan peningkatan kualiti yang lain. Pelaksanaan adalah secara automatik push melalui Active Directory system jadi fungsi ini memang sudah. POLITEKNIK MALAYSIA KOTA BHARU – utama Bangunan Mahkamah Syariah Sultan Idris Shah.

Desktop wallpaper adalah perkara pertama staf nampak selepas masuk ke pejabat kan.jadi kami gunakan kaedah promosi EKSA di Desktop wallpaper staf.

Mesyuarat juga bersetuju untuk menyerahkan poster Ikrar EKSA MNPP kepada semua ketua zon semasa Majlis Pelancaran sebagai gimik dan hebahan pelaksanaan EKSA di MNPP TINDAKAN: JAWATANKUASA PROMOSI LAWATAN PENANDA ARAS Sorotan item dengan tajuk bermula abjad G.

BLOG EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA): Poster Kempen …

EKSA INTAN Wilayah Utara: Apa itu EKSA?

EKSA PROMOSI JUPEM JOHOR: Poster Perkongsian EKSA JUPEM …

UMS – Kempen Promosi Penjimatan Elektrik

EKSA PDTKS: POSTER PERINGATAN AMALAN 5S PDTKS SIRI 2

EKSA: POSTER PROMOSI 2017

EKSA PROMOSI JUPEM JOHOR: Poster Perkongsian EKSA JUPEM …

EKSA PROMOSI JUPEM JOHOR: Poster Perkongsian EKSA JUPEM …

Poster Promosi FB Page Dan Web EKSA

Merekabentuk dan menyediakan contoh bahan/tagging untuk diikuti bagi keseragaman semua zon EKSA. Merancang dan menganjurkan pertandingan EKSA (kebersihan, poster, banner dan lain-lain); Menganalisis keberkesanan aktiviti promosi yang telah dilaksanakan; Melaporkan status pelaksanaan aktiviti dan tahap kesedaran EKSA di kalangan warga kerja kepada Jawatankuasa Induk. viii. Menyelaras dan memastikan setiap warga kerja diberi peluang untuk menghadiri Latihan secukupnya.

Author: 

Related search

    No internet connection No internet connection

Related Posts

Leave a Reply